app store logo  Google play
CHED Kappers

Actie Bond Fusion

ACTIE! Boek nu een Color Treatment samen met je vriendin, zus, moeder, collega of kennis en ontvang beide de Bond Fusion behandeling t.w.v. 24,95 euro cadeau!

 

Zowel voor de vakantie als na de vakantie een fijne oplossing voor herstel of extra power voor het haar!

Als kleurexpert streven we bij Ched Kappers altijd naar het beste resultaat. Zonder daarbij de kwaliteit van de haarstructuur te beinvloeden. Met een Bond Fusion behandeling tijdens en na het kleuren krijg je een mooie, levendige kleur en weelderige lokken. 

 

Hoe werkt het?

Er zijn drie stappen: Build, Enhance en Recharge. Stap 1 en 2 zijn salonbehandelingen om tijdens het kleuren je haar te repareren en te beschermen en te zorgen voor een langdurige conditionering. Stap 3, de Bond Recharger, is het ideale verzorgingsproduct voor nabehandeling thuis, om zo het conditionerende effect te verlengen. Deze bijzondere behandeling geeft een boost aan je haar en verzorgt gekleurd haar intensief en biedt tot 5 keer langer durende verzorging. Bond Fusion's unieke systeem van gecombineerde proteinen verbindt en versterkt de interne structuur van je haar en verbetert bovendien je kleurresultaten.

 

Voordelen:

Een behandeling met Bond Fusion bij je kleuring maakt je haar gegarandeerd twee keer zo sterk, glanzend en gezond en zorgt voor een langdurige verzorging.

Wij worden er blij van!

 

Kom jij je haar laten verwennen? 

 

Liefs team Ched xx