Oeps! Jouw journey naar feel-good hair is niet helemaal goed gegaan ...
404 pagina niet gevonden Ched Kappers Rotterdam handen in het haar
404

We begrijpen dat jij met je handen in het haar zit nu je niet uitkomt bij de gewenste pagina

Oh nee! Het lijkt erop dat je verdwaald bent in de lokken van het internet. Onze server heeft de pagina die je probeerde te bekijken helaas niet kunnen vinden. Maak je geen zorgen, we zullen je helpen deze haarfrustratie te ontwarren.

Dit zijn een paar mogelijke redenen waarom je hier bent beland:

  • Weggeknipte link: De pagina waarnaar de vorige link je leidde, is blijkbaar van stijl veranderd en heeft ons verlaten. We hebben helaas niet aan een vervangende link gedacht. We beloven beter te zorgen voor onze virtuele kaptafel.

  • Verloren in de adresjungle: Het adres dat je hebt ingetypt, lijkt op een wilde haardos na een winderige dag. Onze webserver is misschien niet zo slim als een kapper, maar we doen ons best om je snel weer in model te brengen. Ons advies: houd die toetsenbordstijltang stevig vast en typ met precisie!

Terwijl we je helpen om je weg terug te vinden naar een perfecte digitale coupe, waarom bekijk je niet enkele van onze nieuwste haartrends? Wie weet ontdek je iets geweldigs terwijl je wacht. Binnenkort ben jij weer de onbetwiste meester of meesteres van je digitale haardos. Bedankt voor je begrip en geduld!

We helpen je graag snel weer op weg

Haarfijne links

Ched Kappers Rotterdam Kapsalon logo

Ontdek Ched Kappers - de Keune Ambassador kapsalon op de Kop van Zuid in Rotterdam. Laat je haar professioneel knippen, kleuren en/of stylen door onze getrainde stylisten. Wij zijn ook 's avonds geopend!

Volg Ched Kappers
Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 - 17:00

Woensdag

09:00 - 20:00

Donderdag

09:00 - 20:00

Vrijdag

09:00 - 20:00

Zaterdag

08:00 - 14:00

Zondag

Gesloten

Contact

Ched Kappers
Laan op Zuid 974
3071 AC Rotterdam

010 – 486 50 12
chantal@ched.nl

Officieel Keune Ambassador salon
Kapsalon Ched Rotterdam is een officieel Keune Ambassador salon
Aangesloten bij Anko
Logo anko white