Keune Webshop Maak een afspraak
CHED Kappers

Nieuwe kleuren

Limited Edition Color Collection

Een kleur voor elke stemming... Color your mood...

Maak kennis met onze vijf fonkelnieuwe kleuren, van natuurlijk tot stoer en expressief: 

Flirty Pink (Semi Soft Pink) is iconisch millennial roze. Flirty Pink... voor de liefde. Dit romantische millennial pink staat prachtig bij lichte basiskleuren. Het kan ook afzonderlijk worden gebruikt of in combinatie met andere Semi-blondtinten voor een zachtroze gloed.

Playful Pearl (Tinta 6.28) is een 'nude' sepia. Playful Pearl. Niet zomaar bruin. Deze betoverende, glanzende kleur wordt opgefleurd met een vleugje paarlemoer voor een koel effect. Gebruik het als lowlight voor middenblond haar of als root stretch. 

Dreamy Beige (Semi 10.81) is een zachte, lichte blondtint. Deze is voor de dromers.... Dreamy Beige. Een flatterende beige tint die het gezicht omhult in een stralende wolk van kleur. Ideaal voor na het ontkleuren of highlighten, omdat het neutraliseert en een onweerstaanbare gloed geeft.

Proud Brown (Tinta UC 5.1) is een grijsdekkende koffiekleur. Draag het met trots... Proud Brown. Reis terug in de tijd met deze intense, weelderige kleur. Proud Brown geeft je volledige grijsdekking zonder warmte, waardoor het perfect is voor lowlights of als effen kleur.

Fierce Taupe (Tinta en Semi 7.24) is een assige middelblondtint. Fiercy Taupe. Een vrouwelijke ‘nude' sepiatint die afhankelijk van de lichtval van kleur lijkt te veranderen. Het heeft een vleugje paarlemoer voor een neutrale finish en is ideaal voor onze Dual Color-techniek. Draag ‘m met zelfvertrouwen.

 

Deze kleuren zijn een Limited Edition en alleen dit jaar verkrijgbaar!