app store logo  Google play

Merken

De merken die wij gebruiken en verkopen

Ched kappers werkt alleen met gerenommeerde merken in de salon. Uiteraard zijn deze merken ook bij ons te koop. Voor elk haartype zijn er passende producten voor de verzorging en styling van uw haar. Uw Ched kapper adviseert u graag!

-

top

Keune Care lijn

With great care comes great hair

Care-producten gemaakt van actieve ingrediënten die de hoofdhuid voeden en kalmeren, terwijl iedere haar van binnenuit verzorgd wordt. Binnen de Care lijn zijn er producten voor gekleurd haar, krullen, hittebescherming, volume, glad haar, zonbescherming en extra voeding voor je haar. Vraag om advies.

top

Keune So Pure lijn

100 procent pure plantenextracten

Het is als een spa voor je haar, onze collectie kleuren, aromatherapeutische verzorgingsbehandelingen en stylingproducten. Veganistisch! Ontdek de haar-wellnessbeleving van So Pure Natural Balance. 

top

Keune Bond Fusion

Color without compromise

Met ons revolutionaire bond boosting-systeem kun je lighter and brighter gaan, zonder dat de integriteit van het haar wordt aangetast. Na een kleurbehandeling met Bond Fusion is het haar is vijf keer dieper geconditioneerd na vijf wasbeurten. Lokken zijn twee keer zo sterk vergeleken met haar dat chemisch behandeld is zonder Bond Fusion. Na het blonderen is het haar twee keer beter doorkambaar vergeleken met de grootste concurrent en er is 43 procent minder haarbreuk. Er zijn drie stappen: Build, Enhance en Recharge.

top

Keune Blend

Stijl je haar op jouw manier!

Haar is bedoeld om mee te spelen en om nieuwe dingen mee te proberen. Daarom hebben we Blend gemaakt: zodat je een stijl kunt ontwerpen voor ieder gevoel, gelegenheid of gebeurtenis. Strijk het glad, gooi het omhoog, laat het alle kanten op steken - hoe je je haar ook draagt, doe het op jouw manier. Grijp twee, drie, vier, zoveel Blend-producten als je wil om een hele nieuwe look uit te vinden. Blend is bedoeld om te mixen. Want soms is more gewoon more.

top

Keune Design

Professionele stylingproducten

Met deze stylingproducten is rodeloperhaar of een coupe I-woke-up-like-this binnen handbereik. Met de producten van Design kan iedere style gecreëerd worden. De producten hebben allemaal een hold- en glans factor. De schaal loopt van 1 tot 10, waarbij 1 staat voor minimale hold of glans en 10 voor maximaal.