Lees onze blogartikelen vol met updates, handige tips en het laatste nieuws

Creëer in 3 stappen de perfecte Classic Wet look en Flawless hair look

Creëer in 3 stappen de perfecte wet look

Ontdek hoe Keune de catwalks van London & Paris Fashion Week veroverde met een moderne wet look, gecreëerd door tophaarstylisten Eugene Souleiman en Holli Smith. Ontdek in deze blog hoe je met slechts drie eenvoudige stappen deze tijdloze favoriet kunt bereiken voor een ontspannen zomerse vibe, alsof je net uit de douche komt!

Keune brengt een exclusieve giftcollectie uit met diverse giftboxen

Keune brengt een exclusieve giftcollectie uit

Deze feestdagen introduceert Keune een exclusieve giftcollectie in diverse formaten, voor elke gelegenheid. Verzamel je dierbaren, dans, geef cadeaus, vier feest en maak tegelijk kans op 1 van de exclusieve Golden Tickets in de giftboxen. Lees het blog.

1
2
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste acties, het laatste nieuws en de trends in haarmode door je in te schrijven op onze nieuwsbrief! Ontvang als eerste onze speciale aanbiedingen rechtstreeks in je inbox. Mis niets en blijf up-to-date!

Inspiratie opdoen

Ontdek je nieuwe stijl door te bladeren in ons lookbook en doe zo inspiratie op. Heb je zelf een mooie foto na je behandeling? Stuur die dan in.

Knappe kapsels 

Op deze FAQ-pagina's ontdek je antwoorden op veelgestelde vragen en handige tips om zelf jouw haarproblemen op te lossen.

Keune producten

Als Keune Ambassador salon gebruiken we de beste producten van Keune om ervoor te zorgen dat je kapsel er altijd op zijn best uitziet.

Ched Kappers Rotterdam Kapsalon logo

Ontdek Ched Kappers - de Keune Ambassador kapsalon op de Kop van Zuid in Rotterdam. Laat je haar professioneel knippen, kleuren en/of stylen door onze getrainde stylisten. Wij zijn ook 's avonds geopend!

Volg Ched Kappers
Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 - 17:00

Woensdag

09:00 - 20:00

Donderdag

09:00 - 20:00

Vrijdag

09:00 - 20:00

Zaterdag

08:00 - 14:00

Zondag

Gesloten

Contact

Ched Kappers
Laan op Zuid 974
3071 AC Rotterdam

010 – 486 50 12
chantal@ched.nl

Officieel Keune Ambassador salon
Kapsalon Ched Rotterdam is een officieel Keune Ambassador salon
Aangesloten bij Anko
Logo anko white