Keune Webshop

Merken

De merken die wij gebruiken en verkopen

Ched kappers is KEUNE Ambassador, dat staat voor kwaliteit en vakmanschap. In onze salon gebruiken en verkopen wij alle producten van KEUNE. Voor elk haartype zijn er passende producten voor de verzorging en styling van jouw haar. Hieronder staan de belangrijkste productlijnen uitgelicht. Vraag je Ched kapper om advies!

-

top

Keune YOU

Custom haircare that starts with you

81% van alle vrouwen heeft meerdere verzorgingsbehoeften. Maar slechts 26% heeft een alles-in-een product dat aan al hun behoeften voldoet. Keune You kan hierbij helpen. Met producten die exact op jouw behoeften worden afgestemd. Kies een basis shampoo of basis conditioner en voeg jouw favoriete twee elixers toe. Er zijn verschillende elixers met meer dan 100 mogelijke oplossingen. Vraag jouw Ched kapper om advies. Welke shampoo of conditioner laat jij maken?

top

Keune Care

With great care comes great hair

Keune Care-producten zijn ontworpen om verschillende haaruitdagingen aan te pakken. Of het nu om droog haar, beschadigd haar of roos gaat, Keune heeft ontdekt dat een goed functionerende hoofdhuid de sleutel is tot mooi, gezond haar. Daarom zijn Care-producten gemaakt van actieve ingrediënten die de hoofdhuid voeden en kalmeren, terwijl iedere haar van binnenuit verzorgd wordt.

Het Care-assortiment bestaat onder andere uit shampoos, conditioners, haarmaskers, treatment lotions en meer. Binnen Care bestaan er tien verschillende productseries, stuk voor stuk ontworpen om een ander probleem aan te pakken. Er zijn producten voor gekleurd haar, krullen, hittebescherming, volume, glad haar, zonbescherming en extra voeding voor je haar. Vraag om advies.

 

 

top

Keune Style

Professionele stylingproducten

Stylingproducten moeten simpel (en leuk!) zijn om te gebruiken en luxe maar betaalbaar. Daarom is er Keune Style, een veelzijdige collectie stylingessentials voor modern, perfect-imperfect haar. Met liefde in het leven geroepen om het haar textuur, glans, fixatie en meer te geven. Style is ontworpen om iedere hair goal realiteit te maken.

Ongecompliceerde, tijdloze en superfijne stylingproducten, dat is Keune Style. Binnen Style vind je productlijnen voor iedere look: Curl, Heat Protect, Smooth, Volume, Texture, Gloss, Refresh en Fix.

 

 

top

1922 by J.M. Keune

Distilled for Men

Speciaal ontwikkeld voor stijlvolle mannen van nu, een zorgvuldig samengestelde selectie essentials voor haarverzorging, styling, scheren en kleuren.

De producten hebben een muskusachtige, houtige, sensuele geur met een hint van oosterse specerijen; perfect voor stijlvolle mannen en heel aantrekkelijk voor vrouwen.

 

 

top

Keune So Pure

100 procent pure plantenextracten

Het is als een spa voor je haar, onze collectie kleuren, aromatherapeutische verzorgingsbehandelingen en stylingproducten. Veganistisch! 

Ontdek de haar-wellnessbeleving van So Pure Natural Balance. 

 

 

top

Keune Bond Fusion

Color without compromise

Met ons revolutionaire bond boosting-systeem kun je lighter and brighter gaan, zonder dat de integriteit van het haar wordt aangetast. Na een kleurbehandeling met Bond Fusion is het haar is vijf keer dieper geconditioneerd na vijf wasbeurten. Lokken zijn twee keer zo sterk vergeleken met haar dat chemisch behandeld is zonder Bond Fusion. Na het blonderen is het haar twee keer beter doorkambaar vergeleken met de grootste concurrent en er is 43 procent minder haarbreuk. Er zijn drie stappen: Build, Enhance en Recharge.

 

 

top

Keune Blend

Stijl je haar op jouw manier!

Haar is bedoeld om mee te spelen en om nieuwe dingen mee te proberen. Daarom hebben we Blend gemaakt: zodat je een stijl kunt ontwerpen voor ieder gevoel, gelegenheid of gebeurtenis. Strijk het glad, gooi het omhoog, laat het alle kanten op steken - hoe je je haar ook draagt, doe het op jouw manier. Grijp twee, drie, vier, zoveel Blend-producten als je wil om een hele nieuwe look uit te vinden. Blend is bedoeld om te mixen. Want soms is more gewoon more.