Keune Webshop

Over CHED kappers

De kapsalon in Rotterdam

Kies nu voor een fris kapsel en laat jouw haar knippen in onze kapsalon in Rotterdam. Of je nu kiest voor een moderne coupe of juist een wat klassieker kapsel, bij Ched kappers kan het allemaal.

Ons team is vakkundig en altijd op de hoogte van de nieuwste trends zowel op het gebied van dames- als van herenkapsels. Bovendien kun je ook tijdens de avonduren, bijvoorbeeld uit je werk, goed bij ons terecht voor een afspraak, dit maakt Ched kappers dé avondkapper van Rotterdam.

We zien je graag in onze kapsalon!

Volg ons op FacebookInstagram en Twitter

Prijslijst 

top

Laan op Zuid

Een kijkje in de salon

Ched kappers is KEUNE Ambassador, dat staat voor kwaliteit en vakmanschap. In onze salon gebruiken en verkopen wij alle producten van KEUNE. Laat je adviseren door onze getrainde stylisten, zij kunnen je precies vertellen welke producten het best bij jouw haar passen!

meer

top

medewerkers

de kracht achter Ched

In Rotterdam Zuid is CHED kappers gevestigd op de Laan op Zuid. Ons zeer goed getrainde team staat daar van maandag t/m zaterdag voor je klaar. Zowel dames als heren worden volgens de laatste trends gekapt en krijgen daarbij bruikbare adviezen om hun kapsel thuis ook goed bij te houden. Onder het genot van een kopje koffie kun je tijdens het wachten even internetten of je mailbox controleren.

meer

top

Contact

Bel ons voor een afspraak

Ched kappers

Laan op Zuid 974
3071 AC Rotterdam
010 486 50 12
010 484 33 43

meer