Moderne kapsalon Laan op Zuid waar professionele knipkunst voor dames, heren en kinderen samenkomt

Ched kappers

Kapper op Rotterdam Zuid sinds 1970

In 1970 opende oprichter Ed van den Berg 'Kapsalon Maasbruggen' op het Noordereiland, oorspronkelijk gevestigd aan de Sleephellingstraat. In 1981 verhuisde de salon naar de Van der Takstraat, voordat Ed in 1997 naar het Halfrond op de Kop van Zuid verhuisde. Hier ontstond "Ched," genoemd naar zijn dochter CHantal en hemzelf, ED. Deze vestiging werd later overgeplaatst naar de Laan op Zuid.

Ched Kappers, de exclusieve Keune Ambassador salon aan de Laan op Zuid 974

Ched Kappers Laan op Zuid

Bij Ched Kappers, de exclusieve Keune Ambassador salon op de Kop van Zuid is er voor iedereen wat wils, of je nu op zoek bent naar een moderne coupe of een klassieke stijl. Ons team bestaat uit vakkundige stylisten die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends, zowel voor dames- als herenkapsels.

Vader Ed en dochter Chantal samen aan het kappersroer

Vader Ed en dochter Chantal samen aan het kappersroer

Sinds de oprichting in 1970 heeft de kapsalon op Rotterdam Zuid een reputatie opgebouwd met vriendelijke service en kwaliteit. Oprichter Ed van den Berg opende de eerste vestiging op 22-jarige leeftijd, gevolgd door een verhuizing naar een grotere locatie in 1981. Dochter Chantal voegde zich op haar twintigste bij het team en werd mede-eigenaar in 1997. 

Chantal erfde het kappersgen Ched Kappers

Chantal erfde het kappersgen

De naam werd veranderd naar Ched, wat staat voor Chantal en Ed, om hun gezamenlijke inzet te symboliseren. Met tien medewerkers en groeiend klantenbestand openden ze meerdere vestigingen. Uiteindelijk concentreerden ze zich op de vestiging aan de Laan op Zuid, die uitgroeide tot een betrouwbare plek met hoogwaardige dienstverlening. In 2020 droeg Ed de leiding geheel over aan zijn dochter Chantal.

Moderne kapsalon Laan op Zuid waar professionele knipkunst voor dames, heren en kinderen samenkomt

Dé trendy avondkapper van Rotterdam

Ched Kappers, jouw avondkapper in Rotterdam! Op woensdag, donderdag en vrijdag zijn we open tot 20.00 uur, zodat je de volgende ochtend weer fris en met een nieuwe coupe op je werk verschijnt. Onze stylisten staan voor je klaar om jou het kapsel te geven dat je verdient. Met onze top haarstylisten, die graag met je meedenken, ben je bij ons in goede handen.

Trots Keune Ambassador Ched Kappers Rotterdam Kop van Zuid is Rotterdam

Keune Ambassador salon

Sinds 2018 is Ched Kappers een officieel Keune Ambassador Salon. Dit betekent dat we werken met hoogwaardige Keune haarproducten en -technieken. Als Keune Ambassador Salon maken we gebruik van de beste producten en technieken van Keune om ervoor te zorgen dat je kapsel er altijd op zijn best uitziet. Bovendien zijn we trots op ons langdurig lidmaatschap bij de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie (ANKO), sinds de oprichting van onze kapsalon.

Team getrainde stylisten Ched Kappers kapsalon Rotterdam Zuid 2

Ched's team: Creëert Feel-Good Hair voor jouw perfecte look!

Ons team van gediplomeerde haarstylisten is vakkundig en altijd op de hoogte van de nieuwste trends in dames- en herenkapsels. Of je nu een moderne coupe of een klassieke look wilt, we hebben het in de vingers. Bovendien heten we ook kinderen van harte welkom in onze kapsalon. Stap binnen aan de Laan op Zuid 974 voor een onvergetelijke ervaring waarin jouw haar onze prioriteit is, en we streven ernaar je met vertrouwen en stijl de deur uit te laten gaan.

Kapper Ched Kapperszaak Haarsalon Haarstudio Rotterdam Laan op Zuid

Ched geknipt voor de toekomst

Bij Ched Kappers geloven we in een duurzame toekomst. Daarom gebruiken we met trots hoogwaardige Keune haarproducten. Keune heeft een duidelijke toewijding aan het milieu en neemt verschillende maatregelen om haar ecologische voetafdruk te verkleinen. Met ons team van gediplomeerde haarstylisten ben je bij ons in goede handen voor de perfecte look, terwijl we ook rekening houden met het welzijn van onze planeet.

Ched Kappers heeft uitstekende beoordelingen op Google ontvangen

Reviews

Fijne salon, vriendelijk ontvangst. Mijn beide meiden geweldig geknipt door Krullen Queen Roshni. Hele fijne prijzen! Verder een modern en schoon salon waar je ook terecht kunt voor heerlijke haarproducten. Ik beveel het zeker aan.

E S Google

E S

2 maanden geleden

Ik kom hier al meer dan 20 jaar. Altijd goed geholpen door vakkundige kapsters. Een lekker bakkie en een gezellig praatje zorgt ervoor dat ik altijd met een fijn gevoel daar naartoe ga en na de knipbeurt zeker met een goed gevoel weer weg ga. Top salon!!!

Theodoros Google

Theodoros

8 maanden geleden

Een aanbevelenswaardige kapperszaak met vakkundig personeel die gezamenlijk in een goede onderlinge verstandhouding ook zorgen voor een prettige sfeer voor alle klanten.

Jan Google

Jan

Een jaar geleden

Ben heel goed geholpen door Kim en Chantal: kleuren, knippen en föhnen. Het was een prettige beleving en ik ben erg blij met het resultaat. Zeker een aanrader!

Danielle Google

Danielle

Een jaar geleden

Erg fijne salon op Zuid. Zowel mijn partner als ik gaan hier naartoe en worden beiden erg goed geholpen door Claire. Zij is erg bedreven in haar vak en knipt en verft echt top. In de salon is alles netjes op orde met goeie communicatie tussen de kappers.

Diewertje Google

Diewertje

Een jaar geleden

Luisteren goed naar de wensen van de klant. Voor een schappelijke prijs wordt er vakwerk geleverd

René Google

René

2 jaar geleden

Uitermate vriendelijk personeel. Knippen alleen op afspraak. Tijden kunnen soms uitlopen, maar men probeert hier dan proactief op te reageren door te bellen of je ook eerder/later kan komen. Ook voor mannen en kinderen. Vlotte en ervaren kapsters die meedenken en hun eerlijke mening geven. 

Rianne Google

Rianne

5 jaar geleden

Ched's team gediplomeerde haarstylisten
Onze kappers
Ed van den Berg oprichter Ched Kappers Rotterdam

Ed († 16 mei 2024)

Oprichter van Ched kappers sinds 1970.
Eigenaresse Kapster Topstylist Chantal Ched Kappers Rotterdam

Chantal

Eigenaresse van Ched kappers.
Kapster Topstylist Mariëlle Ched Kappers Rotterdam

Mariëlle

Topstylist met een passie voor korte dames kapsels.
Kapster Kleurspecialist Kim Ched Kappers Rotterdam

Kim

Kleurspecialist, altijd op de hoogte van de nieuwste kleurtechnieken.
Kapster Topstylist Claire Ched Kappers Rotterdam

Claire

Topstylist en een ster in folie technieken.
Kapster Topstylist Celesta Ched Kappers Rotterdam

Celesta

Topstylist en een topper in het herenvak.
Kapster Topstylist Vanica Ched Kappers Rotterdam

Vanice

Topstylist op alle vlakken van het vak…
Ched Kappers Rotterdam Kapsalon logo

Ontdek Ched Kappers - de Keune Ambassador kapsalon op de Kop van Zuid in Rotterdam. Laat je haar professioneel knippen, kleuren en/of stylen door onze getrainde stylisten. Wij zijn ook 's avonds geopend!

Volg Ched Kappers
Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 - 17:00

Woensdag

09:00 - 20:00

Donderdag

09:00 - 20:00

Vrijdag

09:00 - 20:00

Zaterdag

08:00 - 14:00

Zondag

Gesloten

Contact

Ched Kappers
Laan op Zuid 974
3071 AC Rotterdam

010 – 486 50 12
chantal@ched.nl

Officieel Keune Ambassador salon
Kapsalon Ched Rotterdam is een officieel Keune Ambassador salon
Aangesloten bij Anko
Logo anko white