Ched Kappers is Keune Ambassador Salon

Trots Keune Ambassador Ched Kappers Rotterdam Kop van Zuid is Rotterdam
04-07-2023

Sinds 2017 vervullen wij met trots de rol van een Keune Ambassador-salon. Deze langdurige samenwerking stelt ons in staat om voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken op het gebied van knippen, kleuren en stylen. Als Ambassador-salon streven we ernaar om gebruik te maken van de meest geavanceerde en hoogwaardige methoden, en daarom maken we exclusief gebruik van de beste producten van Keune. Met deze hoogwaardige producten zorgen we ervoor dat je kapsel er altijd op zijn best uitziet en perfect aansluit bij je persoonlijke stijl.

Onze salon ademt klasse, frisheid en professionaliteit, terwijl het tevens een warme en gezellige sfeer biedt. Kwaliteit, uitstekende service en de tevredenheid van onze klanten hebben altijd onze hoogste prioriteit. Wij hechten namelijk groot belang aan het comfortabel laten voelen van onze klanten.

Buitengewone prestaties van Keune's kleur- en stylingproducten

Het creëren van een perfecte nieuwe coupe of kleur vereist nauwkeurige communicatie en hoogwaardige producten. Daarom werken wij graag met Keune-producten, omdat zij als geen ander begrijpen dat wij als kappers de sleutel zijn om iemands ware schoonheid naar voren te brengen. Hun kleur- en stylingproducten zijn werkelijk uitzonderlijk, en we genieten van het gebruik ervan. Dagelijks bereiken we ons doel: het benadrukken van iemands natuurlijke schoonheid en persoonlijkheid door middel van een voortreffelijke coupe, zodat onze klanten vol zelfvertrouwen onze salon verlaten.

Keune is officieel B Corporation gecertificeerd

De B Corp certificering maakt deel uit van Keune's algemene streven om zowel vandaag als morgen zorg te dragen voor zowel mensen als de planeet. Keune is vastbesloten om voortdurend te investeren in een duurzame toekomst. Het bedrijf heeft zich gecommitteerd aan tien gedurfde duurzaamheidsdoelstellingen, waaronder het realiseren van volledig recyclebare verpakkingen tegen 2030, het verkennen van ecologisch verantwoorde materialen en het doorvoeren van duurzame verbeteringen aan een van hun vertrouwde productlijnen. Daarnaast streeft het bedrijf naar verdere vooruitgang op gebieden zoals fabrieksduurzaamheid, loopbaanontwikkeling van medewerkers, verbeterde werknemersvoorzieningen en welzijn, en nog tal van andere initiatieven ter bevordering van duurzaamheid.

Lees er hier meer over.

Lees ook deze blogartikelen

In memoriam Ched Kappers Eduard Christiaan van den Berg Ed

In memoriam: Ed van den Berg

Met grote droefheid delen wij het overlijden van Ed van den Berg, de oprichter van Ched Kappers, op 16 mei 2024. Ed's passie en werk zullen voortleven in de salon, die nu wordt geleid door zijn dochter Chantal, die het kappers-DNA van haar vader heeft geërfd. Lees het volledige in memoriam en deel je herinneringen aan Ed.

Creëer in 3 stappen de perfecte Classic Wet look en Flawless hair look

Creëer in 3 stappen de perfecte wet look

Ontdek hoe Keune de catwalks van London & Paris Fashion Week veroverde met een moderne wet look, gecreëerd door tophaarstylisten Eugene Souleiman en Holli Smith. Ontdek in deze blog hoe je met slechts drie eenvoudige stappen deze tijdloze favoriet kunt bereiken voor een ontspannen zomerse vibe, alsof je net uit de douche komt!

Keune brengt een exclusieve giftcollectie uit met diverse giftboxen

Keune brengt een exclusieve giftcollectie uit

Deze feestdagen introduceert Keune een exclusieve giftcollectie in diverse formaten, voor elke gelegenheid. Verzamel je dierbaren, dans, geef cadeaus, vier feest en maak tegelijk kans op 1 van de exclusieve Golden Tickets in de giftboxen. Lees het blog.

Trots Keune Ambassador Ched Kappers Rotterdam Kop van Zuid is Rotterdam

Ched Kappers is Keune Ambassador Salon

Sinds 2017 vervullen wij met trots de rol van een Keune Ambassador-salon. Deze langdurige samenwerking stelt ons in staat om voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken op het gebied van knippen, kleuren en stylen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste acties, het laatste nieuws en de trends in haarmode door je in te schrijven op onze nieuwsbrief! Ontvang als eerste onze speciale aanbiedingen rechtstreeks in je inbox. Mis niets en blijf up-to-date!

Inspiratie opdoen

Ontdek je nieuwe stijl door te bladeren in ons lookbook en doe zo inspiratie op. Heb je zelf een mooie foto na je behandeling? Stuur die dan in.

Knappe kapsels 

Op deze FAQ-pagina's ontdek je antwoorden op veelgestelde vragen en handige tips om zelf jouw haarproblemen op te lossen.

Keune producten

Als Keune Ambassador salon gebruiken we de beste producten van Keune om ervoor te zorgen dat je kapsel er altijd op zijn best uitziet.

Ched Kappers Rotterdam Kapsalon logo

Ontdek Ched Kappers - de Keune Ambassador kapsalon op de Kop van Zuid in Rotterdam. Laat je haar professioneel knippen, kleuren en/of stylen door onze getrainde stylisten. Wij zijn ook 's avonds geopend!

Volg Ched Kappers
Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 - 17:00

Woensdag

09:00 - 20:00

Donderdag

09:00 - 20:00

Vrijdag

09:00 - 20:00

Zaterdag

08:00 - 14:00

Zondag

Gesloten

Contact

Ched Kappers
Laan op Zuid 974
3071 AC Rotterdam

010 – 486 50 12
chantal@ched.nl

Officieel Keune Ambassador salon
Kapsalon Ched Rotterdam is een officieel Keune Ambassador salon
Aangesloten bij Anko
Logo anko white