Keune is officieel B Corporation gecertificeerd

Keune is officieel B Corporation gecertificeerd
17-08-2022

Als trotse Keune Ambassador Salon omarmen we met enthousiasme onze verbintenis met Keune - een vooraanstaand merk in haarverzorging dat tevens B Corporation-gecertificeerd is. Dit partnerschap belichaamt onze vastberadenheid om een positieve invloed uit te oefenen op zowel individuen als onze planeet. Gedreven door onze missie van duurzame schoonheid en verantwoord ondernemen, zijn we trotse ambassadeurs van een betere toekomst.

In onze hoedanigheid als Keune Ambassador Salon zijn we gepassioneerd over de waarden die Keune uitdraagt: het achterlaten van een blijvende positieve impact op de wereld. We delen een gezamenlijk doel om de aarde beter achter te laten voor toekomstige generaties. Dit doel wordt nu kracht bijgezet door de officiële B Corp-certificering van Keune.

B Corp-certificering: Een belangrijke erkenning van duurzaamheid

De B Corp-certificering is een prestigieuze erkenning die wordt toegekend aan bedrijven die voldoen aan hoge normen op het gebied van sociale en milieuprestaties, verantwoordelijkheid en transparantie. Keune heeft deze normen met glans doorstaan en dat is iets waar wij als Keune Ambassador Salon trots op zijn. Dit certificaat onderstreept onze gedeelde toewijding aan duurzame schoonheid.

Onze gedeelde waarden voor een betere toekomst

Bij Ched Kappers en Keune draait alles om duurzame schoonheid. Als Keune Ambassador Salon willen we niet alleen hoogwaardige haarverzorging bieden, maar ook bijdragen aan een schonere wereld. Keune heeft uitstekend gescoord op verschillende gebieden, waaronder milieu-initiatieven, supply chain management, duurzame verpakkingen en het welzijn van medewerkers. Ons partnerschap met Keune ondersteunt onze visie voor een betere toekomst.

Bij ons draait het om meer dan alleen haar; het draait om een bewuste keuze voor een duurzamere wereld. We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze reis naar een duurzamere toekomst. Uw keuze voor Keune-producten bij Ched Kappers maakt nu niet alleen uw haar mooier, maar ook de wereld beter.

Voor meer informatie over Keune's B Corp-certificering en hun inzet voor duurzaamheid, kunt u een kijkje nemen op de officiële Keune website.

Lees ook deze blogartikelen

In memoriam Ched Kappers Eduard Christiaan van den Berg Ed

In memoriam: Ed van den Berg

Met grote droefheid delen wij het overlijden van Ed van den Berg, de oprichter van Ched Kappers, op 16 mei 2024. Ed's passie en werk zullen voortleven in de salon, die nu wordt geleid door zijn dochter Chantal, die het kappers-DNA van haar vader heeft geërfd. Lees het volledige in memoriam en deel je herinneringen aan Ed.

Creëer in 3 stappen de perfecte Classic Wet look en Flawless hair look

Creëer in 3 stappen de perfecte wet look

Ontdek hoe Keune de catwalks van London & Paris Fashion Week veroverde met een moderne wet look, gecreëerd door tophaarstylisten Eugene Souleiman en Holli Smith. Ontdek in deze blog hoe je met slechts drie eenvoudige stappen deze tijdloze favoriet kunt bereiken voor een ontspannen zomerse vibe, alsof je net uit de douche komt!

Keune brengt een exclusieve giftcollectie uit met diverse giftboxen

Keune brengt een exclusieve giftcollectie uit

Deze feestdagen introduceert Keune een exclusieve giftcollectie in diverse formaten, voor elke gelegenheid. Verzamel je dierbaren, dans, geef cadeaus, vier feest en maak tegelijk kans op 1 van de exclusieve Golden Tickets in de giftboxen. Lees het blog.

Trots Keune Ambassador Ched Kappers Rotterdam Kop van Zuid is Rotterdam

Ched Kappers is Keune Ambassador Salon

Sinds 2017 vervullen wij met trots de rol van een Keune Ambassador-salon. Deze langdurige samenwerking stelt ons in staat om voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken op het gebied van knippen, kleuren en stylen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste acties, het laatste nieuws en de trends in haarmode door je in te schrijven op onze nieuwsbrief! Ontvang als eerste onze speciale aanbiedingen rechtstreeks in je inbox. Mis niets en blijf up-to-date!

Inspiratie opdoen

Ontdek je nieuwe stijl door te bladeren in ons lookbook en doe zo inspiratie op. Heb je zelf een mooie foto na je behandeling? Stuur die dan in.

Knappe kapsels 

Op deze FAQ-pagina's ontdek je antwoorden op veelgestelde vragen en handige tips om zelf jouw haarproblemen op te lossen.

Keune producten

Als Keune Ambassador salon gebruiken we de beste producten van Keune om ervoor te zorgen dat je kapsel er altijd op zijn best uitziet.

Ched Kappers Rotterdam Kapsalon logo

Ontdek Ched Kappers - de Keune Ambassador kapsalon op de Kop van Zuid in Rotterdam. Laat je haar professioneel knippen, kleuren en/of stylen door onze getrainde stylisten. Wij zijn ook 's avonds geopend!

Volg Ched Kappers
Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 - 17:00

Woensdag

09:00 - 20:00

Donderdag

09:00 - 20:00

Vrijdag

09:00 - 20:00

Zaterdag

08:00 - 14:00

Zondag

Gesloten

Contact

Ched Kappers
Laan op Zuid 974
3071 AC Rotterdam

010 – 486 50 12
chantal@ched.nl

Officieel Keune Ambassador salon
Kapsalon Ched Rotterdam is een officieel Keune Ambassador salon
Aangesloten bij Anko
Logo anko white