In memoriam: Ed van den Berg

In memoriam Ched Kappers Eduard Christiaan van den Berg Ed
16-05-2024

Met diepe droefheid delen wij het overlijden van Eduard Christiaan van den Berg, beter bekend als Ed, de geliefde oprichter van Ched Kappers. Ed werd geboren op 15 juli 1948 en overleed op 16 mei 2024. Zijn reis in de kapperswereld begon in 1970 met "Kapsalon Maasbruggen", wat uitgroeide tot het succesvolle Ched Kappers, vernoemd naar hem en zijn dochter Chantal.

Sinds 2020 heeft Chantal de leiding volledig overgenomen en de zaak verder laten groeien, altijd trouw aan de waarden van haar vader: passie, toewijding en klantgerichtheid. Ed's geest leeft voort in de nalatenschap van Ched Kappers. Hij was een bron van inspiratie voor velen en zijn afwezigheid zal diep gevoeld worden. Zoals op de rouwkaart staat:

"Ik blijf nu hier jij gaat naar daar
en daar is niet zover van hier
we spreken af, ik weet niet waar
en daar ontmoeten we elkaar."

De wereld is een fantastisch mens armer,
met al onze liefde laten wij je los.

Ed van den Berg kennisgeving

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Een reactie of herinnering aan Ed kun je plaatsen op: www.memori.nl/gedenkplaats/ed-van-den-berg

De dankdienst voor zijn leven heeft op donderdag 23 mei in besloten kring plaatsgevonden in de PGO Dorpskerk te Oostvoorne. De dienst is terug te kijken via deze link.

Chantal en het Ched Kappers team

Lees ook deze blogartikelen

In memoriam Ched Kappers Eduard Christiaan van den Berg Ed

In memoriam: Ed van den Berg

Met grote droefheid delen wij het overlijden van Ed van den Berg, de oprichter van Ched Kappers, op 16 mei 2024. Ed's passie en werk zullen voortleven in de salon, die nu wordt geleid door zijn dochter Chantal, die het kappers-DNA van haar vader heeft geërfd. Lees het volledige in memoriam en deel je herinneringen aan Ed.

Creëer in 3 stappen de perfecte Classic Wet look en Flawless hair look

Creëer in 3 stappen de perfecte wet look

Ontdek hoe Keune de catwalks van London & Paris Fashion Week veroverde met een moderne wet look, gecreëerd door tophaarstylisten Eugene Souleiman en Holli Smith. Ontdek in deze blog hoe je met slechts drie eenvoudige stappen deze tijdloze favoriet kunt bereiken voor een ontspannen zomerse vibe, alsof je net uit de douche komt!

Keune brengt een exclusieve giftcollectie uit met diverse giftboxen

Keune brengt een exclusieve giftcollectie uit

Deze feestdagen introduceert Keune een exclusieve giftcollectie in diverse formaten, voor elke gelegenheid. Verzamel je dierbaren, dans, geef cadeaus, vier feest en maak tegelijk kans op 1 van de exclusieve Golden Tickets in de giftboxen. Lees het blog.

Trots Keune Ambassador Ched Kappers Rotterdam Kop van Zuid is Rotterdam

Ched Kappers is Keune Ambassador Salon

Sinds 2017 vervullen wij met trots de rol van een Keune Ambassador-salon. Deze langdurige samenwerking stelt ons in staat om voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken op het gebied van knippen, kleuren en stylen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste acties, het laatste nieuws en de trends in haarmode door je in te schrijven op onze nieuwsbrief! Ontvang als eerste onze speciale aanbiedingen rechtstreeks in je inbox. Mis niets en blijf up-to-date!

Inspiratie opdoen

Ontdek je nieuwe stijl door te bladeren in ons lookbook en doe zo inspiratie op. Heb je zelf een mooie foto na je behandeling? Stuur die dan in.

Knappe kapsels 

Op deze FAQ-pagina's ontdek je antwoorden op veelgestelde vragen en handige tips om zelf jouw haarproblemen op te lossen.

Keune producten

Als Keune Ambassador salon gebruiken we de beste producten van Keune om ervoor te zorgen dat je kapsel er altijd op zijn best uitziet.

Ched Kappers Rotterdam Kapsalon logo

Ontdek Ched Kappers - de Keune Ambassador kapsalon op de Kop van Zuid in Rotterdam. Laat je haar professioneel knippen, kleuren en/of stylen door onze getrainde stylisten. Wij zijn ook 's avonds geopend!

Volg Ched Kappers
Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 - 17:00

Woensdag

09:00 - 20:00

Donderdag

09:00 - 20:00

Vrijdag

09:00 - 20:00

Zaterdag

08:00 - 14:00

Zondag

Gesloten

Contact

Ched Kappers
Laan op Zuid 974
3071 AC Rotterdam

010 – 486 50 12
chantal@ched.nl

Officieel Keune Ambassador salon
Kapsalon Ched Rotterdam is een officieel Keune Ambassador salon
Aangesloten bij Anko
Logo anko white